onze sponsors

PFIZER

Pfizer Rare Disease combineert baanbrekende wetenschap met een diepgaand begrip van de onderliggende pathologie om innovatieve behandelingen te bieden. Met meer dan drie decennia ervaring in zeldzame ziekten, richt onze brede portfolio van zeldzame ziekten zich op de onvervulde medische behoeften in een aantal therapeutische gebieden, waaronder hematologie, neurologie, endocrinologie, cardiologie en erfelijke stofwisselingsziekten

Novo Nordisk

Al bijna 100 jaar vertalen we de onvervulde medische noden van mensen met ernstige chronische aandoeningen, naar innovatieve geneesmiddelen en toedieningssystemen, zoals onze insulinepennen.

Vandaag worden miljoenen mensen die leven met diabetes, obesitas, en zeldzame bloed- en endocriene ziekten behandeld met onze geneesmiddelen.

Een intense samenwerking tussen onze laboratoria en fabrieken zorgt voor nieuwe ontdekkingen en de ontwikkeling van innovatieve, biologische geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld.

Onze focus ligt op de ernstige chronische ziekten die honderden miljoenen mensen treffen en die tot de meest dringende gezondheidsuitdagingen in de wereld behoren.

Wij combineren onze innovatie en commerciële excellentie en maken gebruik van inzichten van patiënten en partners om gedurfde ideeën om te zetten in levensreddende en preventieve medicijnen.

Op lange termijn investeren we ook in nieuwe behandelingen en technologieën, waaronder curatieve stamceltherapieën, de ontwikkeling van nieuwe medische hulpmiddelen en digitale gezondheidsoplossingen.

Wie zijn we?

Wij zijn wereldwijd actief als farmaceutisch bedrijf, opgericht in 1923, en gevestigd net buiten Kopenhagen, Denemarken.

Ons doel is om verandering te stimuleren zodat we diabetes en andere ernstige chronische ziekten zoals obesitas, zeldzame bloed en – endocriene ziekten kunnen overwinnen.

We doen dit met baanbrekende wetenschappelijke doorbraken, het uitbreiden van de toegang tot onze geneesmiddelen, de preventie en uiteindelijk het genezen van de ziekten die we behandelen.

We hebben meer dan 45.000 medewerkers in dienst in 80 kantoren over de hele wereld en verdelen onze producten in 169 landen.

Sandoz

Onze doelstelling bij Sandoz is ‘pioneering toegankelijk voor patiënten’ door de ontwikkeling van kwaliteitsvolle medicijnen tegen een faire prijs. Dit kan meer mensen helpen en maakt middelen vrij voor gezondheidszorgsystemen. Sandoz heeft een geschiedenis van pioneering in farmaceutische ontwikkeling en gaat verder met de ontwikkeling van complexe, generische medicijnen, het creëren van toegankelijke biosimilars na het vervallen van een patent om de levens van patiënten te transformeren

Neem contact op met een specialist

Op deze website worden geen adviezen gegeven of diagnoses gesteld. Deze website is uitsluitend bedoeld voor het geven van informatie. Hebt u vragen? Praat met uw huisarts of neem contact op met een specialist.